Levin After Ski -mahdollisuudet

Levi on maailmankuulu, Suomen suurin laskettelukeskus, joka sijaitsee Kittilässä, Lapin läänissä. Levin talvikausi on vilkas ja matkailijoita riittää niin suomalaisista kuin ulkomaalaisista kauden aloituksesta pitkälle kevääseen saakka. Vaikka myös kesäkaudella Levillä on tapahtumaa, niin talvikaudella Levi tarjoaa erilaisia After Ski -mahdollisuuksia erityisen runsaasti. Leviltä löytyy yhteensä 19 erilaista ravintolaa ja baaria. Tarkoituksena on, että jokaiselle löytyy mieleinen paikka. Parasta pitkän laskupäivän jälkeen on rentoutua ja nauttia viihteestä.

Hullu Poro

Levin varmasti kuuluisin ravintola, on Wanha Hullu Poro, josta saa muun muassa raikkaista raaka-aineista valmistettuja maukkaita hampurilaisia ja suussa sulavia pihvejä juomien lisäksi. Illan koittaessa karaoke raikaa ja tiskijukka pistää hittibiisit pyörimään. Hullu poro perheeseen kuuluu myös Hullu Poro Areena, jossa esiintyy vuosi toisensa jälkeen tunnettuja artisteja. Taattua on, että tunnelma keikoilla on aina katossa ja tupa täynnä iloista porukkaa nauttimassa musiikista.

Karaoke-mahdollisuudet

Levi tarjoaa paljon musiikillisia vaihtoehtoja ja karaokea on mahdollista laulaa useammassa ravintolassa. Aiemmin mainitun ravintola Wanha Hullu Poron lisäksi mikrofonin voi ottaa haltuun muun muassa Ihku-baarissa. Karaoken lisäksi Ihku Bar tarjoaa myös Stand Up-esityksiä, joista saa vatsalihakset varmasti kipeäksi. Kolmas erityisen musikaalinen baari on nimeltään Joiku Music Bar, jossa on myös karaoke-mahdollisuudet. Joikussa tunnelma on ystävällinen ja se löytyy Levi Spa hotellin yhteydestä.

Oman klassikkobiisin tulkitseminen After Ski -tunnelmissa on erittäin suotavaa ja kuten sanottu, Levi tarjoaa siihen täydelliset mahdollisuudet. Kaikissa baareissa juomatarjonta on runsasta; huuruisten oluiden ja siidereiden lisäksi listalta löytyy muun muassa erilaisia cocktaileja ja laatuviinejä jokaiseen makuun. Unohtamatta tietenkään terästettyjä kuumia juomia, kuten minttukaakaota ja irlantilaista kahvia, jotka ovat joka talven ehdottomia luottosuosikkeja. Vuosittain listoilta voi löytää myös uusia talviaiheisia juomia.

Ruokaravintolat

Erityisesti lounasruokaan keskittynyt ravintola on Draivi, joka löytyy 6-rinteen alta. Draivi tarjoaa lounasaikaan keitto- ja salaattibuffetin sekä erilaisia pizzoja. Lounas on tärkeä osa laskettelupäivää, jotta varsinkin aloittelijat hiihtomäessä jaksavat painaa koko päivän täydellä teholla. Illallista ajatellen on mainittava näköalaravintola Tuikku, josta on upeat näkymät Länsi-Lapin tuntureille. Tuikun listalta löytyy perinteisiä lappilaisia ruokia, jotka ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia. Poronkäristys on erityisen maukasta keitettyjen perunoiden kera!

Ravintoloiden sijainti

Hyvä puoli Levin ravintolatarjonnassa on se, että kaikki viihdepaikat sijaitsevat melko lähellä toisiaan laskettelurinteiden läheisyydessä. Ravintoloiden löytäminen ei siis ole ongelma, vaikka Levin laskettelukeskus onkin melko laaja kooltaan. Jos jokin muodostuu ongelmaksi, niin lähinnä valinnan vaikeus, koska tarjontaa on todella laajasti jokaisen makuun. Jos laskettelumatkalla viihtyy useamman päivän tai koko viikon, niin sen aikana kannattaa tutustua useampaan ravintolaan ja baariin. Laske, laula ja nauti Levistä!